Elin Furrevik Gjestvang om fôr som sikrer god produksjon

Elin Furrevik Gjestvang jobber som fagsjef svin i Strand Unikorn, tilknyttet Norgesfôr. Hun jobber med rådgivning og kundeoppfølging, fôroptimering og produktutvikling.

Test
Publisert: 03.07.2019 Oppdatert: 03.07.2019

Elin Furrevik Gjestvang jobber som fagsjef svin i Strand Unikorn, tilknyttet Norgesfôr. Hun jobber med rådgivning og kundeoppfølging, fôroptimering og produktutvikling. Elin har tidligere jobbet som avls- og eksportkonsulent i Norsvin.

Høy ytelse hos purker setter store krav til rutiner hos røkter, fôr og fôring. Sammen med Harald Gropen og Søren S. Thielsen forteller Elin om fôr og fôring av purker og praktiske rutiner i purkeholdet i tilknytning til fôr og fôring som sikrer god produksjon. Det blir fokus på inseminering, drektighets- og dieperiode.

Elin skal også snakke om våtfôr i praksis sammen med Lars Didriksen. Hør om viktigheten av våtfôrhygiene og dekking av grisens næringsbehov ved bruk av alternative råvarer. Få vite hvordan dette kan gjøres i praksis og hvordan våtfôringsanlegget skal stilles inn for å oppnå rett tørrstoff-prosent til ulike dyregrupper og god utskifting av restmengde. Hør også om hvilken plan du bør ha på våtfôringsanlegget for å unngå driftsstopp.


Har du husket å melde deg på? Se her for påmeldingsskjema.

Se foreløpig program for Gris i’19 her.