Det nærmer seg – se her for praktisk info

Om få dager braker det løs på Gardermoen. Vi gleder oss til å se deg der! Her finner du praktisk informasjon.

 

 

 

 

Test
Publisert: 13.06.2019 Oppdatert: 15.01.2020

Om få dager braker det løs på Gardermoen. Vi gleder oss til å se deg der! Her finner du praktisk informasjon.

Innsjekk

Kongressen starter kl 1100 presis, så sørg for å være ute i god tid til å parkere og registrere deg inn som deltaker. ALLE deltakere sjekker inn i resepsjonen på Thon Hotel Airport. Dere vil da få beskjed om hvilket hotell dere skal bo på (gangavstand mellom hotellene).

Registrering

Registreringen vil være i kongress-delen av hotellet. Inngang er hovedinngang og så til høyre for resepsjonen. Der vil dere få utdelt deltagerbevis og kongress-sekk. Alle foredrag og bespisning vil foregå i dette bygget. Dere som skal overnatte kan sjekke inn i resepsjonen og deretter komme til registreringen.

Ankomst

Adressen til hotellet er Thon Hotel Oslo Airport, Balder Allé 2, 2060 Gardermoen.

Kommer du med fly eller tog, tar du shuttlebuss S22 fra plattform 41.

Adgangsbevis

Foredragene foregår i 4 saler og alle er i kongressdelen av hotellet der dere registrerer dere inn på kongressen. Nøkkelbåndet er deltagerbevis og skal bæres under hele kongressen som adgangsbevis. Medbringes også til middagen. Lunsjene og middagen er også i kongressdelen. Det samme er utstillerområdet.

Program

Programmet og praktiske opplysninger finner du i fanen øverst på siden: https://grisi19.no/program/ og alt annet om kongressen her: www.grisi19.no

Parkering

Det er godt med parkeringsmuligheter, og vi anbefaler å laste ned appen ParkLink på forhånd hvis du ikke skal betale med kort.

Veibeskrivelse til nedlasting

Slik finner du Thon Hotels på Gardermoen[2]

 

VELKOMMEN!